Cashmere Care

Cashmere is de fijnste wol ter wereld en geeft u een aangenaam luxe-gevoel. Wie eenmaal dit streelzachte materiaal ervaren heeft in de vorm van een cashmere, -sjaal of -poncho, begrijpt de bijzondere betovering die uitgaat van cashmere. De wol slaat warmte op en beschermt daardoor in de winter tegen ijzige temperaturen. Tegelijkertijd kan kasjmier tot 30% vocht opnemen, zonder vochtig aan te voelen. Daardoor is de wol ook uitermate geschikt als het warmer wordt in de zomer.

De luxueuze vezel van de cashmeregeit is zacht, fijn en heerlijk licht, maar kan ook snel beschadigen bij een onjuiste behandeling. Gebruik daarom de beste middelen om uw cashmere te onderhouden en te beschermen.

Kenmerkend voor dit natuurlijke materiaal: de vorming van kleine pluisjes, zogenaamde pilling, is bij cashmere helaas onvermijdelijk, maar toont wel de kwaliteit en zuiverheid van het weefsel aan. De pluisjes ontstaan door wrijving aan het oppervlak van de wol, omdat de fijne vezeluiteinden hierbij om elkaar heen draaien. De storende pluisjes dient u niet af te knippen, los te trekken en u dient ook geen speciaal scheerapparaat te gebruiken, maar kunt u met een speciale cashmerekam voorzichtig uitkammen. Dit is absoluut beter en veiliger voor uw kleding. En gebruik rustig wat lichte druk als u over lelijke plekken heen kamt. Na dit ’kappersbezoek’ is uw cashmere-favoriet weer als nieuw.

Neemt u contact op met Posh People als u een vraag heeft over het onderhoud van uw cashmere producten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cashmere Care