Luxueus, begeerlijk, zelfverzekerd en onverwacht – dat is de Allude-look. Wat oorspronkelijk begon als een gepassioneerde en gedreven zoektocht naar optimaal gerealiseerd breigoedontwerp, ondergaat elk seizoen een creatieve evolutie.

Doorheen deze ontwikkeling zien we steeds details die een geheel vormen. Heldere lijnen die een dialoog aangaan met zachte, driedimensionale breipatronen. Vrouwelijke snitten gecombineerd met hightech stoffen. Verfijnde kleuren en onverwachte details die contrasterende stijlen en elementen benadrukken. Materialen die verrassende effecten produceren wanneer ze naast elkaar worden geplaatst in een gelaagde look.

Andrea Karg is ervan overtuigd dat kasjmier een van de meest veelzijdige stoffen is die er zijn. Om de couture-referenties van haar ontwerpen te benadrukken, richt ze zich sterk op opvallende effecten en het samenspel van de vezel met andere materialen: lurexgaren, pailletten, rijn- en halfedelstenen zorgen voor extra verfraaiing en houden de belofte van glamour in. Stevige uitsnijdingen en sterk contrasterende meshing brengen stoere elegantie in de mix en maken van kasjmier een opvallende statement-stof.

Van exclusieve highlights tot complete looks: de belangrijkste drijfveer van het merk is het vrolijke experiment waarmee Andrea Karg haar ideeën tot leven brengt – en het besef dat zelfs de fijnste vezel op aarde geen grenzen kent. Om hun ontwerpen tot wasdom te brengen, maakt Allude gebruik van de vele kansen die worden geboden door recente technologische vooruitgang, die het team gebruikt om het volledige potentieel van hun vakmanschap te realiseren en stevig buiten de gebaande paden te denken, waardoor nieuwe creatieve wegen kunnen worden verkend. Het resultaat? Moderne, innovatieve looks die Allude naar de toekomst zullen dragen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.