Bronté is het hoofdlabel van ID HATS en vernoemd naar de dochter van oprichters Jos Verhoeven (CEO) en Marly Vroemen (hoedenontwerper).

Zij is het gezicht van het bedrijf en de muze van de ontwerper. Dit dameshoedenlabel straalt een levendige elegantie uit en wordt aangeboden in een breed scala aan luxe materialen en stoffen. De Bronté collecties worden vervaardigd in Europa.

Het Bronté label staat voor innovatief en eigentijds modegericht hoofddekseldesign. Het benadrukt de individualiteit van een man of vrouw (in elke leeftijdscategorie) die op elk moment een hoed draagt. Wij zijn een designlabel dat casual comfort en elegante stijl combineert.

Bronté is gevestigd in Amsterdam, Nederland. De levendige en populaire stad is het hart van het merk en speelt een belangrijke rol in de ontwerpen.

Dit unieke beslag, speciaal ontworpen voor ID Hats, illustreert de missie van het bedrijf. Het communiceert betrouwbaarheid, kwaliteitsbewustzijn en vooral respect naar klanten toe.

“We willen onze klanten tevreden stellen door exclusieve, moderne en comfortabele hoeden te creëren die gemaakt zijn van superieure en ongebruikelijke materialen. Daarom blijven we kritisch op onszelf”

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.