Gennaro Dargenio werd geboren in Barletta in 1970, een stad aan de noordkust van Puglia.

Op 17-jarige leeftijd zette hij de eerste stappen van zijn ondernemerscarrière in de textielsector en vestigde hij zich als producent van gebreide stoffen.
Daar ontwikkelt hij een diepgaande kennis van materialen, hun constructie, de manier waarop ze reageren op verwerking en kleurstoffen. En het is in deze periode dat het zaadje dat later het belangrijkste project van zijn leven zou voortbrengen, in hem begint te ontkiemen.

2008 is het jaar van het keerpunt: hij richtte Circolo 1901 op. Vandaag de dag kan hij bogen op dertig jaar ervaring, een ontembare passie en een onvermoeibare zoektocht naar nieuwe trends en materialen.
Dezelfde ingrediënten die aanleiding gaven tot zijn unieke, originele en nooit conventionele merk.

Makkelijk maar niet simpel. Wij zijn mensen die niet willen overtuigen of imponeren. We doen alleen waar we goed in zijn. We elimineren wat overbodig is om de essentie naar boven te laten komen. We vertrekken van wat authentiek en origineel is om de manier van zijn en kleden modern, gemakkelijk en comfortabel te maken. We zijn er trots op. Wij zijn “Trots Authentiek”.

Circolo 1901 wordt nu gedragen in meer dan 25 landen, met een distributienetwerk dat zich uitstrekt over het hele Italiaanse schiereiland, maar ook over Europa, de VS, Canada, Rusland, Japan en Singapore.

Voor de ruim 1.200 multibrandboetieks worden per seizoen 90.000 kledingstukken geproduceerd met een percentage van 54% van de totale omzet die op buitenlandse markten wordt behaald.

Een constant groeiende realiteit die de missie heeft om uit te breiden naar nieuwe markten en een jonger en dynamischer doelwit te betrekken door te investeren in marketing-, communicatie-, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.