Le Tricot Perugia werd in 1975 opgericht als een bedrijf gespecialiseerd in de productie van breigoed voor dames en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een merk dat in staat is om een ​​totale look voor vrouwen te bieden met kleding die is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Vandaag vertegenwoordigt het bedrijf pure uitmuntendheid in de textielsector, bekend en gewaardeerd over de hele wereld.

Vakmanschap en hoge kwaliteit, maar ook traditie en het zoeken naar nieuwe en trendy lijnen, zijn de principes die dit bedrijf onderscheiden. Alle grondstoffen, van het garen tot de afzonderlijke accessoires, worden in Italië ingekocht en de productieketen wordt voortdurend gecontroleerd en geverifieerd, waarbij uitsluitend wordt gekozen voor biocompatibele ecomaterialen.

Le Tricot Perugia is een “REACH-conform” bedrijf waar alle grondstoffen en accessoires die in het productieproces worden gebruikt, voldoen aan de bepalingen van deze verordening. Recyclingpraktijken worden in het hele gebouw nageleefd en de gebruikte elektriciteit is bijna volledig afkomstig van alternatieve energiebronnen. Elke dag zorgt het kwaliteitsmanagement van Le Tricot Perugia ervoor dat deze filosofie volledig wordt gerespecteerd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.