Vrije creativiteit transformeert Malìparmi in een wereld die altijd gemakkelijk te betreden is, aangezien het een familie is. Een fantastische reis op zoek naar de ambachtelijke kant, processen, kleuren en prints, om een ​​universum van kleding en accessoires op te bouwen die het unieke verhaal van Malìparmi laat schitteren er doorheen.

Natuur en cultuur hebben altijd de creativiteit van Malìparmi geïnspireerd, de vrucht van voortdurende verkenningen, van reizen waarbij intuïtie een opwindende ervaring leidt. De originaliteit van Malìparmi is die van het herinterpreteren met al bekende liefdesobjecten om ze opnieuw uit te vinden door naar de toekomst te kijken.

Malìparmi Craft-Tech betekent het behoud van de ambachtelijke kant van meer traditionele processen, terwijl we experimenteren met continue innovaties,
om stoffen, afwerkingen en handborduurwerk te maken. Toewijding en verantwoordelijkheid verlichten het pad dat Malìparmi inslaat om een ​​tijdloze stijl te creëren, om schoonheid onderdeel te maken van het dagelijks leven van alle vrouwen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.