’Love who you are, be a Rianista’. Zo luidt het motto van RIANI. Het Duitse modemerk richt zich hiermee tot de vrouw die weet wat ze wil en die haar eigen persoonlijkheid graag benadrukt. De stijl van RIANI is heel herkenbaar: heldere lijnen, casual elegantie, overtuigingskracht en speelse details verlenen de designs hun unieke eigen karakter. De collecties van RIANI worden gekenmerkt door een grote variatie: met stijlvolle casual designs, puristische en tegelijkertijd opvallende business-outfits, sportieve looks en elegante feest- en avondmode biedt het merk eigenlijk alles wat de modeliefhebber van nu gelukkig maakt. U vindt bij RIANI bijvoorbeeld blazers, blouses en shirts in basic of juist extra chique ontwerpen, luxueuze kasjmiercreaties van vest tot trui, broeken voor een zakelijke of casual stijl, uiteraard rokken en jurken met een stijlvol silhouet en nog veel meer. Hoe verschillend de designs en collecties ook zijn, ze zijn op vele manieren met elkaar verbonden. Zoals door de perfecte pasvorm, de opvallende, speelse accenten en de voortreffelijke details. Ook met de keuze van stoffen onderscheidt het merk zich. RIANI gaat voor een veelvoud aan bijzondere, uiterst exclusieve materialen, die uitsluitend in Europa en vaak speciaal voor RIANI gemaakt worden. Van bio-katoen, leer en kasjmier tot stoffen als chic satijn en lyocell.

Voor RIANI is een duurzame, milieuvriendelijke en eerlijke productie van de collecties van groot belang. Een paar voorbeelden zijn het ’Loyal Partner’-concept, waarbij RIANI langdurige partnerschappen onderhoudt, de ’No Mulesing’ belofte, waarbij RIANI kiest voor uitsluitend zonder mulesing verkregen merinoswol en de GOTS-certificering van vele kledingstukken. Ook de toepassing van gerecyclede materialen, zoals katoen of polyester, wordt uit milieuoogpunt verder uitgebreid.

Jürgen Buckenmaier legde met zijn liefde voor materialen en stoffen in 1978 de basis voor het merk RIANI, dat de modewereld tot op de dag van vandaag met veel ambitie en intuïtie weet te inspireren. Authentiek en puristisch design, een moderne en klassieke uitstraling, eerlijke en milieuvriendelijke productie, Italiaanse flair van Duits fabricaat: dat zijn de kernwaarden waar het bij het merk nog altijd om draait.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.