Het merk Robert Friedman ontstond in 1977 in Florence, toen de vaardigheden van een deskundige overhemdenmaker de creativiteit van een modeontwerper ontmoetten. Samen besloten ze een nieuwe lijn originele overhemden te creëren, een combinatie van Amerikaanse smaak en Italiaanse elegantie en traditie, en met de naam Robert Friedman, ter ere van een beroemde New Yorkse overhemdenmaker.
Italiaanse en Amerikaanse stijl, een perfecte mix en een onmiskenbare stijl; en vanaf het begin is het merk Robert Friedman op verschillende manieren geïnspireerd in zijn constante zoektocht naar exclusiviteit bij de productie van zijn producten. Met hun unieke stijl, Robert Friedman overhemden, altijd alleen gemaakt met de beste kwaliteit stoffen van top Italiaanse, Zwitserse, Britse en Franse fabrikanten, verspreid over de hele wereld.

Texturen, kleuren en fantasierijke prints die na 30 jaar nog steeds een steeds groeiend aantal klanten tevreden stellen die trots zijn om shirts te dragen die altijd modieus, uniek en van de hoogste kwaliteit zijn. De collectie biedt een scala aan mogelijkheden, van formele (zakelijke overhemden) tot die voor sport en vrije tijd, evenals een selectie met meer modieuze details en functies.

Vanaf het begin zijn de herenlijnen vergezeld gegaan van een collectie voor vrouwen, die in de loop der jaren in belang is toegenomen, waardoor de zoektocht naar kwaliteitskatoen en zijde naar het hoogste niveau is gestegen, samen met een geëvolueerd assortiment originele en exclusieve prints, die, gecombineerd met de constant evoluerende stilistische waarden van het ontwerp, geven Robert Friedman overhemden een altijd up-to-date aspect, een perfecte en verfijnde balans van mode.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.