myra pasman poshpeople

Posh People in Noordwijk aan Zee

Posh People is een multi-brandwinkel in high end damesmode. Myra is de drijvende kracht achter Posh People en in de afgelopen 25 jaar heeft zij diverse eigen winkels gehad. Door haar geheel eigen signatuur is Posh People een begrip in de regio.

Dames collectie

De collectie kenmerkt zich door trendy als klassieke en casual dameskleding in het luxe segment. Posh People heeft onder andere de volgende merken: Mulberry, Fabiana Filippi, DNA Amsterdam, Allude, Kiltie, Maliparmi en Hemisphere. Een outfit wordt gestyled met luxe accessoires van onder andere Habella, Not For All Firenze en Bernice Amsterdam en met stoere ceintuurs van Riccardo Forconi en Reptile’s House.

Women’s Clothing

De multi-brandcollectie heeft een geheel eigen signatuur: een elegante en luxe uitstraling, gecontrasteerd met kenmerkende stoere elementen. Individuele opvallende stuks worden ondersteund met tijdloze elegante items. Elk stuk heeft als uitgangspunt dat deze gecombineerd kan worden in vele verschillende outfits. De verscheidenheid in de collecties zorgt ervoor dat er voor verschillende doeleinden gewinkeld kan worden: zakelijk, casual en feestelijk.

Persoonlijke service

Eén van onze belangrijkste pijlers, persoonlijke service. Posh People streeft naar een winkelervaring waarin service en persoonlijk contact de boventoon voeren. Een sfeer waarbij u even ontsnapt aan het dagelijkse leven is wat Posh People met haar collectie en winkelstijl beoogt neer te zetten.

posh people